Darujte teraz

Dary
Dary

Váš príspevok môže mať trvalý a transformačný vplyv na životy žien a detí, ktoré sú vo svojich...

Dobrovoľníctvo

Dobrovoľníctvo v Afrike umožňuje dobrovoľníkom zdieľať ich znalosti, skúsenosti, talenty a lásku s...

Ako sa zapojiť

Existuje toľko spôsobov, ako sa môžete zapojiť do ZUA. Od sponzorovania dieťaťa až po darovanie...

Sponzorujte dieťa
Sponzorujte dieťa

Spoločne pomôžeme zlepšiť blahobyt detí poskytovaním lepšieho vzdelania, výživy, zdravia,...

computer-donation2

Sme nadseni, ze sa mozeme s nasimi priaznivcami podelit o uzasne novinky na Zdielajte Usmev afriky (ZUA). Od Mondelez Slovakia sme dostali štedrý dar notebookov, ktoré sme venovali škole a organizácii Songa Mbele v Keni.

Songa Mbele je pozoruhodná organizácia, ktorá slúži niektorým z najzraniteľnejších detí v slume Mukuru v Nairobi. Zameriavajú sa na deti so zdravotným znevýhodnením, ako aj na tie, ktoré pre chudobu nikdy nemali možnosť navštevovať školu. Songa Mbele svojím úsilím pomáha búrať bariéry, ktoré stoja v ceste vzdelávaniu týchto detí, a my sme hrdí na to, že podporujeme ich poslanie.

Notebooky, ktoré darovala spoločnosť Mondelez Slovakia, budú pre deti v Songa Mbele cenným zdrojom. Pomôžu uľahčiť učenie, podporiť digitálnu gramotnosť a otvoriť nové príležitosti pre tieto deti. Veríme, že vzdelanie je kľúčom k odomknutiu plného potenciálu každého dieťaťa a je nám cťou hrať malú úlohu pri podpore jeho cesty.

Radi by sme vyjadrili naše srdečné poďakovanie Mondelez Slovakia za ich štedrý dar a Songa Mbele za ich neúnavné úsilie podporovať deti v núdzi. Sme vďační za príležitosť spolupracovať, aby sme mali pozitívny vplyv na svet. Spoločne môžeme vytvoriť lepšiu budúcnosť pre všetkých.